Artikler

Bokmessen i Göteborg 2011: Tre land – ett språk

. i kategorien Nr. 4 - 2011

Les mer …To nobelprisvinnere i litteratur – fjorårets vinner, peruaneren Mario Vargas Llosa og tyskrumenske Herta Müller, som fikk prisen i 2009  - kommer til årets bokmesse i Göteborg. Det gjør også den amerikanske forfatteren Jonathan Franzen og det tyske punkikonet Nina Hagen. Men først og fremst blir messen denne gangen en manifestering av tyskspråklig litteratur, i de tre landene Tyskland, Østerrike og Sveits.

Av frilansjournalist Reidar Jensen

Såret

. i kategorien Nr. 3 - 2011

Sist veke fekk eg eit kutt i handa, eller det var ikkje noko kutt, men ei blemme; det hadde vore dugnad i borettslaget og eg stod og raka lauv og la ikkje merke til noko før eg var kommen inn og lente meg over vasken og såpa inn hendene...

Av forfatter og bibliotekar Lars Petter Sveen

Én logo for alle?

. i kategorien Nr. 3 - 2011

Les mer …De fleste vil si seg enig i at markedsføring av bibliotek er viktig. Hvordan man på best mulig måte kan markedsføre biblioteket, er det ulike meninger om. Bruk av logo er en effektiv måte å synliggjøre seg selv på, og mange benytter seg av denne formen for markedsføring. Flere folkebibliotek bruker allerede regionale eller lokale logoer, men ved å innføre en felles nasjonal logo kan effekten av markedsføringen kan bli sterkere.

Av Anne Brit Løland, Elise Valseth og Stine S. Bertnes, 3. årsstudenter ved Høgskolen i Oslo, avd. JBI